Український Лондон
Tag Board
Our poll
Як ви потрапили на сайт ?
Total of answers: 31
Statistics

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачiв 0
Login form
Login:
Password:
Main » 2008 » Березень » 22 » "Хортиця" підкорила Лондон!
23:49
"Хортиця" підкорила Лондон!

Українські виробники продовжують підкоряти світові ринки. Так, краща горілка України «Хортиця» прийшлася до смаку й професіоналам-дегустаторам з усього світу, які зібралися в Лондоні на щорічному конкурсі Drinks International Vodka Challenge 2008.

Цього року церемонія нагородження, що проходила в найбільшому центрі Wine Spirit and Education Trust Сentre, стала однією із найбільш помітних подій у культурному житті британської столиці. Уже вдруге організатором стало провідне видання міжнародного алкогольного ринку з усталеною репутацією, що завоювало довіру професіоналів алкогольної індустрії в усьому світі - Drinks International (www.drinksint.com, видавнича група William Reed Publishing). Vodka Challenge відбирає кращі напої з усього світу, що дозволяє скласти рейтинг кращих торговельних марок у кожній категорії.

Змагання цього року стало найбільш великомасштабним за кількістю учасників. 90 брендів з усього світу боролися за золоті медалі в 7 категоріях. За підсумками конкурсу робиться класифікація спиртних напоїв за якістю, що є орієнтиром для торгівлі й гурманів усього світу. Нагороди Drinks International – пропуск у світову еліту міцних спиртних напоїв.

При абсолютно закритій дегустації, в умовах найжорстокішої конкуренції,  горілка «Хортиця» показала найвищий результат, завоювавши відразу два перших місця! За підсумками конкурсу «Хортиця» була визнана Кращою Ароматною Горілкою й Кращою Горілкою цінової категорії Premium. Крім того, «Хортиця» увійшла в трійку кращих світових горілок. Реалізація програми «Абсолютна якість назавжди» і впровадження останньої інновації – очищення платиною – дозволили українському виробнику перемогти визнаних лідерів. Уже багато років фаворитами конкурсу є Absolut, Smirnoff, група Pernod Ricard. Це світові бренди з багатою історією. Перемога молодого бренда «Хортиця» стала сенсацією.

Адміністративний директор журналу Drinks International Джастін Сміт: горілка «Хортиця» у рекордно короткий термін закріпилася в еліті світових алкогольних брендів. Усього за три роки роботи ТМ "Хортиця" зробила прорив на міжнародному ринку й увійшла в трійку найбільших виробників алкоголю поряд з Absolut і Smirnoff. У цьому році ідеальне сполучення смакових і якісних характеристик «Хортиці» підкорило наших експертів».

Успіхи «Хортиця» піднімають авторитет України в цілому. Сьогодні горілка «Хортиця» лідирує на українському ринку алкоголю, займаючи частку в 30%. Продукція цієї торгової марки експортується в 77 країн світу. Перемога ТМ «Хортиця» у Лондоні підтвердила, що тільки абсолютна якість є еталоном смаку міцного алкоголю в усьому світі.

Views: 2654 | Added by: ukrainianlondon | Rating: 4.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Search
Calendar
«  Березень 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Entries archive
Site friends
  • Create a free website
  • Online Desktop
  • Free Online Games
  • Video Tutorials
  • All HTML Tags
  • Browser Kits
  • Copyright MyCorp © 2024